Monday, June 23, 2014

Blogku Berwajah Baru!

Agaknya ada ke korang yang baca blog saya ni perasan.. blog saya makin cantik sekarang :p hehe... inilah hasil masuk campur si buahatikusayang En Billy ku yang tercinta sebab dia kata bohsan lah blog saya yang lama tu.. ni la blog lama saya. Sejak bila tah tak pernah tukar. Lupa dah bila last tukar back ground semua...
 
 
 
 
Blog lama guna gambar si comel hensem boy ummi, Anieq Sufi yang tengah menyusu. Wajah terbaru blog saya pulak macam yang korang tengok sekarang ni.. meh tengok meh ;)
 
Cantik kan.. hehe pada saya memang la cantik sebab saya yang pilih. Warna back ground semua saya yang pilih sebab ni kan blog saya! Yang penting menarikss kan (perasan lagi!)
 
Gambar tu Aien Nur Sophea tengah berlari main ombak pantai. Ada edit sikit-sikit oleh En Billy. Letak tulisan etc... Untunglah ada orang nak tolong.. :)
 
 


Saya haritu bercadang nak upah orang untuk mencantikkan  blog ni. Tapi bila memikirkan risiko lain, maka kesudian si suami membantu godek-godek blog dan google macam-macam info amatlah saya hargai. Ok sangat dah ni pada saya. Asalkan apa yg saya nak kongsikan dengan korang semua sampai melalui blog saya yang biasa-biasa sahaja ni.. :)

Harap semua pembaca blog ni suka dengan penampilan baru blog saya. Semoga korang makin rajin nak share pelbagai  ilmu yang tak seberapa dari blog saya ni.

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah.
Pm FB / whatsapp: Jannatul Fadilah 012-679 0484
 
#shakleekajang
#shakleekantanpermai
#shakleesemenyih
#shakleecheras
#WAHM
#5angka
Salam kasih sayang  ♡

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...