Wednesday, July 23, 2014

PERFORMANCE DRINK AKA PD SANGAT SERASI SEPANJANG HARI BERPUASA

PERFORMANCE DRINK AKA PD SANGAT SERASI SEPANJANG HARI BERPUASA - Inilah pengalaman customer baru Erna, anak biz saya. Saja borak-borak kat group whatsapp petang semalam. Erna cerita ni:
 
 


Sebetulnya memang Performance Drink aka PD ni berkesan mengawal bendalir dalam badan kita, jadi secara tak langsung badan takkan mudah terhidrasi atau kurang air dan kurang dahaga disebabkan berpuasa.
Di samping itu juga Performance Drink memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga. Sebab tu stamina kita meningkat dan badan kita bertenaga. Seronok kan walaupun puasa tapi badan masih cergas macam biasa. Keadaan ni hanya dirasai oleh pengamal Performance Drink je ye. Macam customer Erna tadi.. 5 botol sepanjang Ramadhan ni! Siapa yang tak ambil tak dapat la ;)

PROMOSI VIVIX BULAN INI. KLIK SINI!

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan nak tahu cara? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)

Pm FB / whatsapp: Jannatul Fadilah 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
 
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...