Tuesday, July 22, 2014

PERSIAPAN RAYA WAJIB ADA INI! SET RAYA SPECIAL!!!

PERSIAPAN RAYA WAJIB ADA INI! SET RAYA SPECIAL!!! - Ye.. bukan harus lagi dah. Dah jadi wajib hehe..
 
Terasa sekejap je masa berlalu, Isnin depan dah nak raya.

Musim perayaan ni, macam-macamlah makanan yg akan masuk ke perut kita kan. Lebih-lebih lagi makanan yg berlemak berminyak semua tu...dari lemang, rendang semuanya tinggi kolestrol. Kalau nak jaga makan dan tak makan, rasa rugilah pulak. Yelah bukan selalu pun nak makan semua tu.

Jadi, untuk rasa lebih tenang lepas makan makanan tu semua (nak legakan perasaan...) jom kita sediakan vitamin-vitamin terbaik ini. Semuanya berfungsi dengan baik untuk menjaga tubuh kita daripada lemak-lemak dan minyak-minyak yg bakal mendap dalam badan kita jika dibiarkan begitu saja.

Set Kesejahteraan Syawal, terdiri daripada:
 
 

 Allisin adalah sebatian yang berasal daripada bawang putih dan berfungsi untuk banyak tindakan yang berfaedah. Allisin tidak terdapat di dalam bawang putih biasa sebaliknya ia dihasilkan apabila bawang putih tersebut dipotong halus atau dihancurkan. Bawang putih secara tradisinya digunakan untuk melegakan batuk, selsema dan membantu peredaran darah yang baik. *

Setiap tablet Garlic Shaklee mengandungi 500mg bawang putih.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

#PeppermintGingerPlus

 Nyaman dan Melegakan
Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Shaklee peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Pil-pil juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

#Lecithin

 Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina. Ia berfungsi membersihkan saluran darah & pengemulsi semulajadi bagi lemak dalam darah.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

#PerformanceDrink

 Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari dengan campuran unik karbohidrat kami dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti secara klinikal
• Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan
hidrasi
• Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk
kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
• Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan
keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.


 SPECIAL RAYA INI! 
 
 


 Apa kelebihan set ini?

☆ Lecithin - bakar lemak
☆ Alfalfa - angkut keluar lemak yang dah terbakar
☆ Garlic - buang angin (kurangkan senak perut) dan cairkan darah
☆ Herb-Lax - cuci usus

Jadi kami ingin membantu anda untuk kekalkan kesihatan pada hari raya ini melalui Set Special Raya dengan harga yang BEST!

Raya dengan tenang hati!

Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya atau pengedar Shaklee yg terdekat dengan anda DI SINI

 Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan nak tahu cara? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)
 
Pm FB / whatsapp: Jannatul Fadilah 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
 
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang   

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...