Tuesday, August 26, 2014

CYST SEBESAR 5CM HILANG!

CYST SEBESAR 5CM HILANG!
  Saya kongsikan di bawah kisah seorang wanita yang cyst beliau telah kecut dengan menggunakan GLA Shaklee (dengan izin Allah), dan tidak perlu menjalani pembedahan.

Cyst! Masalah kesihatan yang senang menyerang kaum wanita pada bila-bila masa tetapi paling kerap terjadi pada usia subur iaitu antara 15 hingga 50 tahun.


Gambar ehsan: Google

Paling menggerunkan bila size semakin membesar dan penyelesaiannya ialah PEMBEDAHAN.


Pada 30 April lepas, saya dihubungi Puan Z yang mempunyai masalah yang sama. Disahkan oleh doktor mempunyai cyst sebesar 5cm (lebih besar dari bola ping pong), dan doktor mencadangkan beliau melalui pembedahankerana risau akan saiznya yang mungkin akan terus membesar.Gambar ehsan: Vitamin Kita

Runsing memikirkan bayi yang terlalu kecil dan masih menyusu badan, Puan Z meminta tempoh untuk berikhtiar alternatif lain untuk mengecutkan cystnya terlebih dahulu.

Masih ingat kata-katanya waktu itu

“Saya ada sebulan sahaja ni, Yana. Kalau saiz tak mengecil memang doktor nak operate”

Dan selepas konsultasi, beliau bersetuju berikhtiar dengan GLA Complex, disamping berdoa kepada Allah semoga keputusannya nanti yang terbaik untuk beliau

Allahu Akbar! Tepat sebulan Puan Z amalkan GLA Complex dan beliau kirimkan wassap ini kepada saya.

Gambar ehsan: Vitamin Kita

Tanpa sedar saya pun menangis terharu. Cyst sebesar 5cm HILANG! Dan pembedahan DIBATALKAN! Alhamdulillah.. Syukur ke hadrat Allah. Sesungguhnya Dia jugalah yang mengizinkan Puan Z sembuh. Cuma GLA Complex sebagai perantara. Bukan sahaja cyst kecut malah telah hilang sama sekali.
  Jadi, buat mereka yang mungkin mengalami situasi yang sama dengan Puan Z, jangan putus ada untuk terus berikhtiar. Masih ada jalan keluar untuk setiap masalah, dengan izin Allah. Sekiranya sebaliknya, mungkin itu yang terbaik yang telah Allah tetapkan.

*testimoni ini adalah pengalaman Puan Z dan hasilnya mungkin berbeza dengan yang lain. Namun ini sekadar salah satu ikhtiar sahaja dan tidak bermakna vitamin boleh menyembuhkan penyakit.

Terima kasih Kedai Vitamin atas perkongsian ini.

SEMUA DAH JATUH HATI DENGAN GLA COMPLEX!

Bulan ini sahaja ada offer beli 6 dapat sebotol GLA PERCUMA ye.

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)

Pm FB: Jannatul Fadilah
Call / sms / whatsapp 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...