Friday, September 19, 2014

13 TESTIMONI BARU IBU-IBU MENGENAI MEAL SHAKES SHAKLEE!

13 TESTIMONI BARU IBU-IBU MENGENAI MEAL SHAKES SHAKLEE! - Alhamdulillah saya dapat kumpulkan sekaligus 13 testimoni berharga ibu-ibu yang mengamalkan Meal Shakes Shaklee ini untuk mereka sekeluarga. Jom baca pengalaman best yang mereka kongsikan ni:
 
Nama ibu: Natasha
 
 
Nama ibu: Nur Hidayu


 
Nama ibu: Rafidah

 
Nama ibu: Norizan

 
 
Nama ibu: Niza


 
 
Nama ibu: Farah
 

 
 
Nama ibu: Nadia
 
 
 
Nama ibu: Nur Adha

 
 
Nama ibu: Siti Suziana

 
 
Nama ibu: Nurhanani


 
Nama ibu: Raihan

 
 
Nama ibu: Natasha dan Ilidayana

 
 
Nama ibu: Arnie

 
 
Nama ibu: Suaida

 
 
Cubalah berikan anak-anak anda dan keluarga anda kebaikan Meal Shakes Shaklee jika anda juga ibu yang mengalami masalah sama seperti mereka alami sebelum ini. Berikan secara konsisten, dan lihat perubahan dalam keluarga anda pula!
 
Ambil peluang promosi bulan ini, dengan setiap belian 3 botol Meal Shakes anda akan dapat 1 lagi dengan PERCUMA! Di samping itu anda dapat berkongsi wang belian anda dengan anak-anak di Rumah Kebajikan yang memerlukan kerana 10% darinya akan disalurkan kepada mereka :)
 
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)

Pm FB: Jannatul Fadilah
Call / sms / whatsapp 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...