Thursday, September 11, 2014

BELI BELAH SAMBIL MENDERMA ~ I LIKE!

Saya yakin kita semua rakyat Malaysia yang sangat pemurah dan suka menderma tak kira apa bangsa dan keturunan. Dengan itu, jom kita sama-sama menderma dengan setiap pembelian Set Promo Shaklee bulan ini!
 
BELI BELAH SAMBIL MENDERMA
Beli set promo bulan ini:
Meal Shakes Beli 3 PERCUMA 1

10% akan disumbangkan kepada 2000 rumah kebajikan kanak-kanak untuk tempoh setahun akan datang :)
 
 
 
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)
Pm FB: Jannatul Fadilah
Call / sms / whatsapp 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
 
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang
 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...