Saturday, September 6, 2014

Doa Kejayaan Hidup

Ya Allah.. sesungguhnya aku memohon kepadaMu hidup yang sejuk, dengan rezeki yang terus mengalir serta amal perbuatan yang baik. Ya Allah.. berilah aku kekayaan dengan anugerah yang aku perlukan dan janganlah aku Kau jadikan orang yang miskin kerana tidak memerlukan pemberianMu..

Ya Allah.. lindungilah semua kecelaanku, selamat dan sentosakanlah kekuatanku dan ringankanlah penderitaanku.. Ya Allah, berikanlah kami kurnia untuk memperbaiki ibadah kami kepadaMu, berikanlah pertolongan untuk membuka pintu-pintu rahmat kurniaMu dan semerbaknya kemurahanMu...Ya Allah, selamatkanlah kami dan janganlah Kau menguji kami. Peliharalah kami dari semua sudut dan lapangkanlah kami dari segala kesempitan...

AMIN ~

~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)

Pm FB: Jannatul Fadilah
Call / sms / whatsapp 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
 
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...