Saturday, September 6, 2014

SHAKLEE MOTIVATION & RECOGNITION RALLY

Shaklee ni betul-betul best. Sangat menjaga hubungan baik dengan para SID mereka, terutamanya yang naik pangkat. Kami dah la diraikan dalam National Conference dalam Negara bulan 6 lepas, kemudian diraikan pula di luar Negara semasa Global Conference kat USA 2 minggu lepas. Kali ni diraikan lagi kat kawasan kami pulak. Bos tempat keje pun takde la nak buat sambutan besar-besaran kat kita kalau naik pangkat kan.. ;)
 
Kelmarin saya dapat surat jemputan ke majlis meraikan kenaikan pangkat saya untuk rank Senior Key Coordinator. Satu tangga lagi ke MASTER COORDINATOR! Bulan ini kah?? :) 
Doakan saya dan seluruh organisasi Shaklee saya!
 
 


Siapa nak datang? Specialnya Shaklee ni kami boleh menjemput anda semua untuk sama-sama merasai kelainan Shaklee! Kedatangan anda adalah sangat dialu-alukan. Mana tahu rezeki anda dalam bisnes Shaklee bermula di sini :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details :)

Pm FB: Jannatul Fadilah
Call / sms / whatsapp 012-679 0484

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...