Thursday, November 20, 2014

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: CARA BERI ANAK KECIL MAKAN OMEGA GUARD SHAKLEE

Omega Guard bagi siapa yang belum pernah tengok secara 'live', dia duduk dalam kapsul lembut yang diperbuat dari gelatin lembu, Glycerin dan air.
 
Anak-anak saya Aien dan Anieq, walaupun diajar makan sejak kecil tapi masing-masing ada cara makan yang berbeza. Aien senang masuk mulut, hisap-hisap, kunyah-kunyah dan telan. Siap telan softgel dia sekali. Si Anieq pulak boleh masuk mulut, hisap-hisap, gigit-gigit tapi sebab dia gigit tak meletup minyak ikan tu dalam mulut jadi lepastu dia buang keluar semua seketul Omega tu. Bukan sekali dua tapi dah berkali-kali dia buat macam tu sampai habisla baju bau minyak ikan dan tak hilang kesannya (sebab ummi 'rajin' sental hehe) maka ummi dia pun carilah idea yang digabung dengan idea ibu-ibu yang kreatif hasil penangan makan Omega Guard :)
 
Maka untuk memudahkan kerja saya nak bagi Anieq makan Omega, saya buat begini:
 
1. Keluarkan sebiji Omega. Guntingkan bahagian hujungnya. Hati-hati jangan sampai terkeluar minyak dari kapsul.
 
Kenapa saya guna gunting? Sebab senang :) Nak cucuk guna jarum nanti lubangnya halus pulak, tak syok.
 
 
 
 
2. Picit minyak ikan Omega dalam sudu kecil. Kenapa sudu kecil? Sebab mudah nak masuk mulut Anieq yang comel tu :) Picit sampai habis keluar semua minyak.
 

 
 
3. Sudukan minyak ikan yang dah dipicit tadi ke mulut Anieq. Tak sabar betul dia nak makan minyak ikan tu :) --- ni boleh tengok video saya sharekan nanti.
 


 

 
 
4. GOOD! Sedapnya alahai Omega ni :)
 

 



Terjilat-jilat dia... :)


 
 
Seronok tengok anak-anak suka makan Omega :)
 

 
 
Memang GOOD sangat! Anak-anak kecil ni ikhlas. Bila dia kata sedap, maka memang sedaplah makanan tu. So serupa dengan Omega Shaklee :)
 

 
 
Inilah botol Omega yang menjadi kegemaran anak-anak saya :)


 
 
Khasiat Omega ditulis dengan jelas pada label botol.


 
Entry seterusnya nanti saya sharekan video Anieq makan Omega dan pada masa yang sama Aien merengek-rengek nak makan Omega lagi :) Sebenarnya siapa yang friend dengan saya di FB boleh tengok video tu. Saya dah upload kelmarin kat FB dan page Buahatikusayang (jemput like page saya ye!) serta group Shaklee GBS.
 
Alhamdulillah.. ramai yang mendapat manfaat daripada sebiji Omega Guard yang diberikan kepada anak-anak comel mereka. Sukatan untuk dewasa pula ialah 3bj sehari. Sebotol untuk anak tahan selama 3 bulan. Semestinyalah sangat jimat. Bertambah-tambah jimat lagi bila beli PROMO NOVEMBER 2014 ~ OMEGA GUARD BEST! hanya dalam bulan ini. Sangat tak rugi! :) 
 
 
 
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
 

SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA!
 
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang
 
Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...