Thursday, November 20, 2014

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: VIDEO CARA BERI ANAK KECIL MAKAN OMEGA

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: VIDEO CARA BERI ANAK KECIL MAKAN OMEGA - Seperti yang saya dah janjikan kat entry sebelum ni, yang ni video pulak.

Video ini kami hasilkan untuk membuktikan bahawa Omega Guard adalah paling disukai kanak-kanak kerana rasa ikan segar yang sebenar. Selain itu, kami juga membantu memberikan idea kepada ibu bapa cara untuk memberi anak kecil anda makan Omega Guard selain menelan atau mengunyah sebiji kapsul tersebut.

Alhamdulillah dah lebih 4000 viewer video ini setakat tengahari ni sebelum saya upload kat Youtube sejak isnin lepas! :)
Siapa yang dah tengok, jom tengok video ni lagi sekali. Comel je gelagat anak-anak Shaklee saya aktif dan ceria :)

Semoga perkongsian ini bermanfaat!
 


* Anak-anak saya berebut-rebut nak makan Omega Guard. Para ibu bapa yang bermasalah nak bagi anak-anak anda makan, dah kering idea tak tahu lagi macam mana caranya bolehlah kongsikan cara saya buat untuk Anieq ni. Insha Allah mudah.. tak cuba tak tahu kan? Apa jua cara yang penting anak dapat khasiatnya. Anak sihat, kita bahagia :)

Jangan lupa,
PROMO NOVEMBER 2014 ~ OMEGA GUARD BEST!


 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 

------------------
 

SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA!
 
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang
 
Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...