Thursday, November 13, 2014

SELSEMA SEMBUH, KAHAK TIADA.. BATUK PUN HILANG! ANAK MAKIN BIJAK :)

SELSEMA SEMBUH, KAHAK TIADA.. BATUK PUN HILANG! ANAK MAKIN BIJAK - Jom kita baca pengalaman ibu-ibu hebat ni lepas bagi anak makan Omega Guard Shaklee. Apa kata mereka? Feed back positif semestinya! :)





Mahani Abdul Jalil

"SY BAGI AMNI DAN AMNAN MKN OMEGA GUARD.. SLPS MEREKA BAIK DEMAM..SBB MASA TU BATUK DAN SELESEMA MASIH KUAT.. ALHAMDULILLAH.. SELESEMA DAH SEMBUH DAN BATUK PUN DAH HILANG...
YANG BEST MEREKA MEMBUANG PUN SENANG ESPECIALLY AMNAN..SBB KALAU MKN COKLAT @ BERKAITAN DGN COKLAT PASTI JD SEMBELIT.. "

"Sebelum ni tak pernah terfikir untuk bagi anak makan omega walaupun tau khasiatnya kepada perkembangan otak kanak2. Saya mula bagi anak sy omega sejak sebulan yang lepas bila tengok dia asyik kena demam dan selsema berjangkit dari budak2 kat rumah pengasuh. Bila da makan omega, memang nampak anak saya jarang demam walaupun pengambilan omega cuma seminggu sekali je. Babysitter pun cakap 'sekarang amna ni jarang demam noo..bagi makan apa' hehehhe...

Satu lagi..sy memang da dedahkan anak sy utk belajar buku2 bergambar sblm dia berusia 1tahun lagi sebab nampak dia memang ada minat utk belajar. Cuma bila da duduk dgn budak2 yang ramai dia selalu hilang fokus bila saya ajar kat rumah sebab ingat main je kot. Tp since bagi omega ni, nampak dia fokus dan cepat tangkap. Ibu mana yang tak berbangga bila anak fokus pada apa yang kita ajar dan cepat tangkap dengan apa yang kita ajar. Omega memang pelaburan yang berbaloi untuk anak..I LOVE Omega Shaklee."


 "Assalamualaikum... hari2 baca testimoni hebat kwn2...teruja sgt2 so kali ni nak share giliran testimoni sendiri plak.

 Saya mula amalkan suppliment omega guard pada anak saya start bulan Jan 2013. Sblm tu memang kerap bawak harraz g klinik disebabkan kerap selsema n banyak kahak. Hati ibu mana yang x risau kan? klu tiap2 hari bgn pagi nak solat mesti selsema n hidung tersumbat... bila disuruh buang kahak katanya kahak x nak keluar... hah! apa kes plak x nak keluar kahak ni.
Tapi biasalah doc akan beri ubat batuk, cair kahak n selsema ... spi bila2 pun itula ubatnya klu kita dok ulang alik ke klinik kan... so saya ambik keputusan untuk bg die makan omega guard + vita lea children shaklee. 

Alhamdulillah dalam musim hujan skrg ni die x de nak ngadu hidung sumbat n x leh nafas lagi.. Beransur kurang dah x mcm dulu... Happy sgt2 sbb saya akan berusaha buat yg terbaik untuk harraz..."


************


Alhamdulillah.. ramai yang mendapat manfaat daripada sebiji Omega Guard yang diberikan kepada anak-anak comel mereka. Sukatan untuk dewasa pula ialah 3bj sehari. Sebotol untuk anak tahan selama 3 bulan. Semestinyalah sangat jimat. Bertambah-tambah jimat lagi bila beli PROMO NOVEMBER 2014 ~ OMEGA GUARD BEST! hanya dalam bulan ni. Sangat tak rugi! :)
 
 
 
 
 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
 
SAYA ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA!
 
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang
 
Salam kasih sayang

 

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...