Saturday, May 9, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: MASTER COORDINATOR SHAKLEE PERTAMA DI TAMAN KANTAN PERMAI, KAJANG!

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: MASTER COORDINATOR SHAKLEE PERTAMA DI TAMAN KANTAN PERMAI, KAJANG!

Alhamdulillah.. dalam kesibukan menguruskan bisnes dan hari-hari indah bersama keluarga, tak sedar dah 1 bulan 10 hari dengan izin ALLAH kami telah berjaya mencapai rank tertinggi dalam Shaklee iaitu MASTER COORDINATOR! Penantian dan usaha yang tak kenal putus asa selama 1 tahun 3 bulan akhirnya berbaloi.. 1 tahun 3 bulan inilah tempoh yang amat panjang bagi saya ketika berada di rank Senior Key Coordinator iaitu cuma satu tangga lagi nak ke rank Master Coordinator Shaklee.

Sesungguhnya ALLAH adalah sebaik-baik perancang.. DIA rancang yang terbaik buat kami sekeluarga. Permulaan cycle 2015-2016 yang sangat hebat! Bulan Mac 2015 KAMI MASTER SHAKLEE!

 Siapa kami tanpa sokongan bonda dan ayahanda Shaklee iaitu Master Norita & Master Naquib, adik-beradik Shaklee EUPHORIA, keluarga RAFHANAH yang teramat saya sayang dan para pelanggan setia kami di seluruh dunia. Juga doa restu dan sokongan keluarga tercinta yang tak pernah putus. Terima kasih bonda yang paling banyak memberi 'bebelan manja'.. yang paling banyak menyedarkan anakmu ini untuk terus mencapai impian.
Perkenalan dengan Shaklee bermula hanya dengan 2 jenis Vitamin Penyusuan di bulan puasa pada tahun 2009, namun sekarang saya telah amalkan hampir kesemua vitamin-vitamin hebat Shaklee! Menjadi pengguna tegar selama 2 tahun sebelum terbuka hati untuk menjadi ahli seterusnya berjinak-jinak dalam dunia bisnes Shaklee. Kini, kami suami isteri menjalankan perniagaan Shaklee sepenuh masa dari rumah sebagai Working At Home Mom (WAHM) & Working At Home Dad (WAHD). Jawatan kami sebagai CEO dan MD Rafhanah Biz Network :)
Buat keluarga RAFHANAH tersayang, semoga kejayaan ini menjadi pembakar semangat anda semua untuk FOKUS, FOKUS dan terus FOKUS dalam bisnes Shaklee. Saya doakan anda terus melangkah ke depan demi mencapai impian anda!

Impian ini impian KITA. Maka KITA yang TERPAKSA jadikan ia KENYATAAN!

Saya doakan anak-anak biz shaklee saya terus melangkah utk mencapai impian anda dalam Shaklee ❤❤❤
 
Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

1 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...