Saturday, June 20, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: OH.. NUTRIWHITE DEEP FOAMING CLEANSER KU BEGINI JADINYA....

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: OH.. NUTRIWHITE DEEP FOAMING CLEANSER KU BEGINI JADINYA....
 
Ni bukan cerita sedih. Ni kisah penjimatan 5x ganda ye kawan-kawan :)
 
Saya dah lama pakai pencuci muka Shaklee NutriWhite ni. Tak ingat berapa lama tapi ada dalam setahun lebih jugak rasanya. Sebab cleanser ni ikut saya pergi US bulan Ogos tahun lepas. Masa tu tiub ni baru bukak ada dalam sebulan dua kot. Hehe sorila tak teringat pulak nak tulis tarikh mula pakai dan tarikh akhir habis :p
 
So dalam minggu lepas, pencuci ni saya rasa macam betul-betul dah nak habis dah sebab saya gigih memicit sisa-sisa pencuci ni yang susah betul nak keluar dari muncung dia yang tak berapa besar tu. Picit punya picit yang keluar sikit je. Tapi nampak kat dalam macam banyak lagi. Sakit hati tau sebab dia degil betul. Nampak je dia kat dalam tu tapi saje je tak nak keluar banyak-banyak.
 
Satu hari macam mana tah saya dapat idea nak korek isi dia. Mesti cari idea sebab tau ada banyak lagi isi dalam tu. Allah bagi idea.. kita potong dia!
 
 
 
Sila abaikan gambar mata kat luar tiub tu. Aien punya keje la ni ;) Bila tah dia lukis hehe.. Dah pudar dah menunjukkan betapa lamanya saya dah guna pencuci ni. Gunting ni saya guna gunting potong ikan sayur. Terjamin bersih sikit berbanding gunting yang pakai untuk stationery tu. Kan nak buat basuh muka kena la elok-elok sikit.
 
Gambar bawah:
 
Hasilnya lepas potong. BANYAKKKKK lagi isi tau! Melekat-lekat kat tepi-tepi bekas tu. Nasib baik saya tak buang dulu dia. Jom kita kasi korek habis!
 

 
Bawah ni saya dah kumpul-kumpulkan letak satu tempat lepas gunting tadi. Sayang wehhhhh. Cantik je kan kaler putih bersih dia ;)
 

 
 
Bila ditengok balik, hasil kumpul-kumpul ni boleh guna selama seminggu dua lagi tau! Sebabnya memang kita guna sikit je pun. Letak sebesar biji saga je dah. Cukup berbuih banyak. Bersyukur betul sebab tak buang hehe.
 
Dah settle semua, saya biarkan je dia dalam bekas bawah kat muncung tiub tu. Bekas atas tu kita buang lepas guna saki baki pencuci yang ada. Kira bilas la.. Campur air sikit still banyak buih.
 


Betul-betul jimat ni kawan-kawan. 5x ganda pun lebih agaknya. Kan?

Siapa yang belum try pencuci muka NutriWhite Shaklee ni, boleh order dengan saya sekarang. Ready stock. Sempat lagi nak cantik-cantik sebelum raya. Gabungkan dengan Vitamin Cantik yang ada offer bulan ni, lagi la bertambah-tambah bestnya. Jimat bertahun boleh pakai sorang. Lagi jimat bila buat tips yang saya bagi kat atas tu. Kita korek kasi licin abis sampai takde ape dah tinggal hehe..

Berbaloi guna NutriWhite Cleanser ni sebab:
* Jimat - tahan lama sampai setahun pun boleh ye (ikut penggunaan)
* Best - kulit bersih dan segar secara mendalam
* Kotoran, sel-sel mati semua hilang
* Muka tegang - best kan macam usia remaja!
* Nyahtoksin
* Kulit lembap
* Kulit cerah (ku putih dan makin putih hehe..)
* Imbangkan pigmentasi so kurangla jeragat

Dan yang paling BEST sekali ialah ia ~ BERKESAN, SELAMAT DAN MESRA ALAM ~

Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jangan lupa!
Promosi Jun 2015: Vitamin Kulit Cantik dengan Vitamin C dan Vitamin E!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...