Wednesday, June 17, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: YEAY ESOK PUASA!

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: YEAY ESOK PUASA!Syukur Alhamdulillah esok kita semua akan mula puasa! Yeay! Keterujaan nak menyambut Ramadhan sama macam dulu walaupun tahun ni usia saya nak masuk 35 dah ;)

Tahun ni sama macam tahun-tahun sebelumnya, saya tak ada alasan untuk tak larat puasa sebab dah tak menyusu Anieq lagi dan tak pregnant pun! Lagipun kan kita ada Set Puasa Shaklee :)


SET PUASA SHAKLEE

Insha Allah.. mudah-mudahan diri saya dan kita semua diberikan kesihatan yang terbaik agar dapat kita beri tumpuan terhadap ibadah puasa dan amalan-amalan sunat lain di bulan yang mulia ini. Amin..
  Bagi ibu-ibu yang sedang menyusukan bayi, terutamanya secara ekslusif tanpa bayi anda makan atau minum yang lain selain dari susu ibu, boleh kongsikan pengalaman saya berpuasa sambil menyusukan Anieq Sufi yang 24 jam sehari bersama saya (dia seorang baby BOY yang kuat mengempeng kata orang jawa hehe..) Kongsikan di SINI :)

Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jangan lupa!
Promosi Jun 2015: Vitamin Kulit Cantik dengan Vitamin C dan Vitamin E!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...