Friday, July 10, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: LONGAN PING PONG PALING SEDAP DAN MANIS SESI RAMADHAN 2015 HASIL BAJA SUSU IBU :)

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: LONGAN PING PONG PALING SEDAP DAN MANIS SESI RAMADHAN 2015 HASIL BAJA SUSU IBU :)
 
Pokok longan ping pong kami kembali mengganas! Kali ni makin banyak buah dia.. dan Alhamdulillah dah sempat beri jiran dan keluarga merasa bulan puasa ni. Walaupun ciput je kan.. cukuplah dapat merasa ;)
 
Pokok yang rendang, kecik je macam tuan dia ni. Walaupun begitu, mampu membuahkan hasil yang berkualiti! Banyak buah, sebab dia makin matang.. kalau sebelum ni berbuah sikit-sikit namun kali ni rezeki Allah benarkan dia berbuah lebih lebat. En Billy rajin bungkuskan sebab nak jaga dia supaya dapat membesar dengan baik tanpa gangguan anasir-anasir luar yang tak dijangka :) 
 
Pokok ni merimbun ke luar pagar tau. Dia suka orang luar yang tengah berjalan-jalan nampak dia dari luar.
 
 




Alhamdulillah.. buah dia memang besar-besar macam ping pong betul!


 
 
Bandingkan dengan jari saya yg comel itu  ;p
 
 
 

 
 
Mencecah ke lantai buah dia (Lantai = Tanah). Senang Anieq main petik-petik buah bila nak makan ;) Tapi kena tunggu masak dulu!
 



Banyak plastik dah terkoyak sebab serangan tupai dan musang. Tupai memang dijangka.. tapi musang tu baru minggu ni kami perasan dia kerjakan buah-buah ni. Musang pun nak makan longan ping pong ye :) Mana datangnya musang ni?


 
 
Sini pun ada buah. Syiok la.. sambil duduk kat dahan sambil petik buah masuk mulut hehe
 



Walaupun dah dibungkus dengan elok oleh En Billy, namun sebagai haiwan mereka memang tak faham bahasa. Dah rezeki mereka kan.. dapatlah sang musang dan si tupai merasa buah longan yang sedap manis lazat berkhasiat ni :) Sampah memang dia takkan kemas punya. Tinggalkan sisa je. Nanti tuan rumah kemas ye :) Kat tepi tembok macam ni selalunya kerja sang musang. Dia aim buah yang atas tembok je.



 
Kenapa SEDAP sangat longan ping pong ni sampai tupai dan musang pun nak tumpang sama?
 
Kalau korang semua peminat setia dan pembaca tegar blog saya sejak dulu (ceh.. perahsantan haha..!), mesti korang perasan saya ada letak baja yang paling semulajadi dan terbaik kat pokok longan kesayangan saya ni.
 
Dah lupa cerita dia? Atau belum pernah baca? SINI saya kongsikan. Klik ye :)
 
Bukan je anak-anak membesar dengan sihat, pokok longan pun boleh berbuah dengan baik dan menghasilkan produk yang berkualiti bila diberi makanan yang TERBAIK! Segalanya dengan izin ALLAH :)
 
Offer Julai 2015 ~ Betapa bestnya offer ni! Jom cepat-cepat dapatkannya sekarang!

Opsss.. sebelum terlupa, ni ada lagi satu offer Shaklee yang tersangatlah best!

 
Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA!
 
 ** Belian 2 botol Vivix anda automatik menjadi ahli Shaklee yang SAH! Terdapat dalam offer bulan INI SAHAJA!
 
Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!
 
Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.
Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:
H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...