Saturday, September 12, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: SHAKLEE STAR ASIA TRIP KHAS UNTUK SEMUA!

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: SHAKLEE STAR ASIA TRIP KHAS UNTUK SEMUA!
# Anda bukan ahli Shaklee SEKARANG tapi nak pergi trip 6 bintang ni?

# Anda ahli Shaklee TAPI belum ada apa-apa rank (Distributor) atau anda baru naik rank pertama Shaklee iaitu sebagai Supervisor?

=========================================================
Jika anda dalam kategori di atas, ANDA LAYAK JOIN TRIP 6 BINTANG INI!
=========================================================

Wowwweeee!!!

Seronoknya bila ada yang nak menaja percutian mewah untuk kita, kan? Bukan calang-calang percutian tau.. ini adalah percutian ala-ala VVIP khas untuk semua ahli Shaklee yang berdaftar SAHAJA!

Buat julung kalinya Shaklee Malaysia memperkenalkan lawatan antarabangsa khusus untuk SUPERVISOR dan SENIOR SUPERVISOR. Lawatan 4 hari 3 malam ke Bangkok yang terkenal dengan tempat-tempat bersejarah, makanan yg sedap-sedap serta syurga beli-belah ini adalah PERCUMA! ALL PAID! Selain lawatan, shopping dan segalanya di atas, ada Gala Dinner juga pada malam terakhir di sana! Seronok kan? :)

Jika anda nak merasai keseronokannya, jangan lepaskan peluang keemasan ini! Jadilah BINTANG! Layakkan diri anda mulai bulan September 2015 ini hingga April 2016 nanti!

* Hubungi saya untuk maklumat lanjut * 012-679 0484


Sesi diskusi bersama bakal bintang Rafhanah yang akan ke trip Bangkok 2016!
 
Bangkok Trip dalam genggaman!!!

Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya di 012-679 0484.

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan nak tahu cara? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details smile emoticon

Opsss.. sebelum terlupa, ni ada satu offer Shaklee yang tersangatlah best!Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA!

 ** Belian 2 botol Vivix anda automatik menjadi ahli Shaklee yang SAH!

Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi SemenyihKajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

1 comment :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...