Thursday, October 8, 2015

PENGEDAR SHAKLEE DARI KAJANG KE ITALI, SHAKLEE MEREALISASIKAN IMPIAN SAYA!

PENGEDAR SHAKLEE DARI KAJANG KE ITALI, SHAKLEE MEREALISASIKAN IMPIAN SAYA!


PELUANG BESAR UNTUK ANDA JIKA JOIN AHLI SEKARANG!!!

~ Sila klik link INI untuk info selanjutnya ~

 
Itali, tunggu aku datang...
 
Petang semalam tengah sibuk nak siapkan Anieq pakai baju lepas mandi, dapat emel Shaklee yang membuatkan air mata bergenang.. sebak dan terharu kerana terpilih melihat negara orang untuk kesekian kalinya tahun ini..
 

 

 

 
 
Sungguh tak terkata! Alhamdulillah...
"Maka nikmat Tuhanmu yang manakah kamu dustakan?"
 
Percutian ini adalah salah satu dari 3C yang Shaklee hadiahkan kepada semua ahlinya yang cukup syarat. Alhamdulillah sejak aktif bershaklee hampir 4 tahun lepas, 3 tahun berturut-turut saya dapat merasai nikmat percutian 5 STAR bersama Shaklee. Tahun lepas ke USA 10 hari, dan Sunway Hotel (Sunway Lagoon) 3 hari 2 malam, tahun sebelumnya pula ke Kota Kinabalu juga selama 3 hari 2 malam. Semua trip ini adalah trip VVIP dan sangat mewah!
 
Anda juga berpeluang merasai nikmat yang sama jika mendaftar sebagai ahli, serius berbisnes dan berusaha melebarkan organisasi Shaklee anda. Jika ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee dan memiliki pendapatan sendiri serta merasai kelebihan 3C yang Shaklee tawarkan, boleh hubungi saya untuk saya tunjuk ajar anda agar bisnes yang kita sama-sama usahakan ini mendatangkan pulangan yang lumayan. Bisnes Shaklee adalah bisnes jangka panjang. Ia melibatkan masa depan hidup kita serta waris keturunan kita.

Ingin ketahui lebih lanjut tentang bisnes Shaklee? Boleh hubungi saya di 012-679 0484 (Ila).

Opsss.. sebelum terlupa, ni ada satu offer Shaklee yang tersangatlah best!Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA!

** Tawaran sah sehingga 31 Oktober 2015!
** Belian 2 botol Vivix anda automatik menjadi ahli Shaklee yang SAH!
** TUNAI RM37 sebagai bonus automatik masuk ke akaun anda pada 14hb bulan berikutnya!

Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Kajang Perdana, Jelok Impian, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Tesco Semenyih dan kawasan berdekatan.

Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...