Thursday, October 1, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG DAN MALAYSIA: BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE DAN JANA PENDAPATAN PASIF SETIAP BULAN?

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG DAN MALAYSIA: BAGAIMANA MENJADI AHLI SHAKLEE DAN JANA PENDAPATAN PASIF SETIAP BULAN?

PELUANG BESAR UNTUK ANDA JIKA JOIN AHLI SEKARANG!!!

~ Sila klik link INI untuk info selanjutnya ~
 
Untuk semua ahli BARU! Sehingga 31 Oktober 2015 ini SAHAJA!Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM79.50) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA!

 ** Belian 2 botol Vivix anda automatik menjadi ahli Shaklee yang SAH! YES PACK OFFER LESS 5% SEHINGGA 31 OKTOBER INI!

HUBUNGI SAYA SEKARANG!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡


Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian ahli keluarga kami di buahatikusayang.blogspot.com. Bersama2 kita jana pendapatan secara part time/full time seperti saya. Dengan Shaklee, anda adalah CEO perniagaan anda!
Alhamdulillah, kini saya tidak menyesal meninggalkan karier tetap sebagai seorang Eksekutif di sebuah syarikat swasta lebih setahun lalu kerana kini saya juga mampu menjana pendapatan hanya dengan bekerja dari rumah sambil menguruskan anak2 dan rumahtangga. Lebih puas hati! Segalanya berubah selepas saya benar2 serius berniaga secara online dengan menjual vitamin2 Shaklee.

==============================================
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?
==============================================
Anda boleh mendaftar dengan bayaran sebanyak RM68.90 seumur hidup dan bayaran pos RM10.60 untuk semenanjung @ RM21.20 untuk Sabah Sarawak, atau membuat pembelian sebanyak 200uv iaitu dalam lingkungan RM700 untuk mendapat keahlian PERCUMA. Anda hanya perlu menghubungi saya dan saya akan uruskan pendaftaran atau datang sendiri ke branch terdekat dengan menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline iaitu 852401 NOR JANNATUL FADILAH.

Apa kelebihan menjadi ahli?

* boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point dlm bentuk uv
* jika rajin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee, boleh meningkatkan uv tanpa ada downline.
* jika mencapai minimum 150 uv (lebih kurang belian RM500 sebulan) boleh menukarkan uv kepada cash (lebih kurang RM22.50. Siapa nak bagi kita RM22.50 tu kan ;))
* jika berminat untuk serius berbiz, ada kelas khas disediakan. Juga blog dan group exclusive kumpulan Rafhanah dan Euphoria Shaklee di Facebook, Whatsapp dan Telegram.
* Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan international/Umrah yg ditaja sepenuhnya oleh Shaklee jika cukup syarat.


PELUANG BESAR UNTUK ANDA JIKA JOIN AHLI SEKARANG!!!

~ Sila klik link INI untuk info selanjutnya ~

=================================================
Apa kelebihan mendaftar dengan buahatikusayang.blogspot.com?
==================================================
Sekiranya anda serius berbiz Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan, produk dan konsultasi kepada pelanggan.

Kami menawarkan training dan guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam biz Shaklee. Semuanya di hujung jari anda.

Dengan ilmu, disiplin dan kerajinan, kami pasti anda juga boleh berjaya seperti yg lain.

Jika anda berada di sekitar:

Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Kajang Perdana, Jelok Impian, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Tesco Semenyih dan kawasan berdekatan.

Anda dialu-alukan untuk menjadi rakan bisnes saya :)

Saya juga sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai keahlian Shaklee berbayar dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang
 
Hanya kita yg boleh mengubah nasib diri, keluarga dan ummah. Insha Allah...

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...