Wednesday, October 14, 2015

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: UBAT DEMAM KANAK-KANAK BAHAYA?!

PENGEDAR SHAKLEE KAJANG: UBAT DEMAM KANAK-KANAK BAHAYA?!


UBAT DEMAM BAHAYA, VITAMIN KANAK-KANAK, SET DEMAM


Isu ni hangat sejak semalam. Maka, saya pun nak turut serta share di sini sebab kebetulan saya juga ada anak-anak kecil yang berusia 4 tahun (Anieq Sufi) dan 7 tahun (Aien Nur Sophea).

Terlebih dulu saya nak kongsi info dari kawan,

"Mengikut FDA peratusan yg di cadangkan adalah
. 0.5% ethanol utk kanak2 below 6 years
.  less 5 % ethanol utk kanak-kanak bawah 12 tahun
. less 10% ethanol utk yg over 12 years...

Paracetamol Royce Pharma mengandungi 6% ethanol yang tidak dibenarkan untuk kanak-kanak bawah 12 tahun"

Hati-hati dalam pemberian UBAT DEMAM untuk anak-anak..

Jalan paling SELAMAT:

BERIKAN SUPLEMEN YANG TERNYATA LEBIH BERKESAN DAN KANDUNGANNYA DIJAMIN SELAMAT.

Alhamdulillah anak-anak saya dah lama tak demam dan jika demam sekalipun, kami ambil keputusan untuk tidak beri mereka makan ubat demam. Kami akan pantau demam mereka dan permulaannya akan beri makan vitamin untuk memastikan suhu badan mereka cpt kebah dan mereka bertenaga serta cukup zat supaya dpt melawan virus demam secara semulajadi.

Sebelum anak-anak dijangkiti demam, inilah suplemen yang kami berikan untuk kuatkan antibodi mereka di samping melengkapkan zat keperluan harian:vitamin kanak-kanak sihat cerga, omega, chewable vitamin c, meal shakes, vitalea chewable


Ini pula suplemen untuk anak-anak kami jika mereka demam:set anak demam, nutriferon, vitamin c chewable, performance drink, vitalea chewable

Saya ada buat entry sebelum-sebelum ni tentang fungsi setiap vitamin di atas. Boleh klik pada label di sebelah kanan blog ini untuk info lanjut.

Ubat adalah pilihan terakhir kami. Itupun jika demam dah terlampau lama dan kami rasa ia membahayakan anak-anak.. namun alhamdulillah setakat ni demam mereka belum melarat hingga terpaksa ambil ubat..

Pengalaman saya selama hampir 4 tahun dalam bisnes Shaklee, ada ramai ibu bapa di luar sana yang ala kadar dalam menyediakan keperluan suplemen untuk anak-anak. Dalam kata lain, BERKIRA. Fikir semula ye para ibu bapa.. hal kesihatan anak-anak jangan dipandang remeh..

#lindungianakdengansuplemenshaklee
#shakleeselamatberkesanmesraalam
#lebih100tahundidunia
#vitaminhebat
#antibodikuat
#bayisusuibu
#anaksihatcergas
#anakdemam
#ubatdemambahaya
#anakshakleekami
#vitaminkanakkanak

Jadi bijak sekarang, jom rebut peluang untuk mendapatkan kualiti kesihatan yg lebih baik dengan Shaklee! Untuk sebarang pertanyaan tentang keraguan anda, boleh terus hubungi saya di 012-679 0484.

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi saya? Nak daftar ahli dan nak tahu cara? Jangan malu-malu untuk hubungi saya seperti di bawah. Saya akan bagitahu details smile emoticon

Opsss.. sebelum terlupa, ni ada satu offer Shaklee yang tersangatlah best!Pendaftaran ahli baru (yuran keahlian RM80) dan disertai dengan pembelian apa-apa jenis produk Shaklee, melayakkan anda dapat sebotol Vitalea ini (harga runcit RM88) secara PERCUMA!

** Tawaran sah sehingga 31 Oktober 2015!
** Belian 2 botol Vivix anda automatik menjadi ahli Shaklee yang SAH!
** TUNAI RM37 sebagai bonus automatik masuk ke akaun anda pada 14hb bulan berikutnya!

Nak amalkan Shaklee boleh dapatkannya daripada saya dengan HARGA ISTIMEWA!

Jannatul Fadilah 012-679 084 ♡

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Kajang Perdana, Jelok Impian, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Tesco Semenyih dan kawasan berdekatan.

Poslaju / Gdex / pengeposan ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Saya sedang mencari rakan niaga Shaklee di Miri, Sarawak, Sabah dan seluruh Borneo.

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee dan keahlian PERCUMA serta menjana pendapatan dengan Shaklee:

H/P: 012-679 0484 atau
Email: buahatikusayang@gmail.com atau
FB: Jannatul Fadilah atau
Page: Buahatikusayang

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...