Thursday, April 7, 2016

KE US LAGI KITA? ORLANDO PULAK KALI NI :) ~ PENGEDAR SHAKLEE KAJANG

KE US LAGI KITA? ORLANDO PULAK KALI NI :) ~ PENGEDAR SHAKLEE KAJANG
Alhamdulillah.. inilah perkataan yang paling sesuai diucapkan sekarang ni.. terima kasih Allah atas sekali lagi nikmat peluang ke luar negara dengan trip mewah 5 bintang ditaja sepenuhnya oleh SHAKLEE!

Dulu... nak naik kapal terbang berjalan jauh hanyalah di luar jangkaan malah hanya angan-angan je.. dengan tiket flight beribu RM untuk seorang.. senyum je lah yang saya mampu.

SEKARANG... siapa sangka setiap tahun saya berpeluang naik kapal terbang, ke luar Negara.. yang memakan masa bukan sejam dua.. malah berbelas-belas jam di atas awan sana.

Kali pertama ke rumah ALLAH pada Mei tahun 2014. 8 jam je [JE ;)]
Kali kedua ke USA.. 16 jam kalau tak silap! pada Ogos 2014.
Kali ketiga ke Italy.. 13 jam pada November 2015.
Kali ini ke ORLANDO, Florida, USA pada Ogos 2016! Insha Allah..

Seronok sebab semua ditaja. Sesen pun duit saya tak keluar. Best? Mestilah best.. yang takde perasaan je akan kata tak best :p

Dari petang tadi dapat sms dari Shaklee
Tak cukup dengan sms, siap emel lagi
So tadi saya jenguklah sekejap apa yang ada dalam system tu untuk register.


 

Sebenarnya kami ada 3 pilihan untuk trip Shaklee ni. Sekiranya layak dan cukup point, maka boleh pilih sama ada nak pergi ke 1) US atau 2) Umrah (trip luar Negara) atau 3) trip dalam Negara. Yang penting, semuanya ditanggung beres! Bawak badan dan pakaian je. Kalau nak shopping, sila bawa duit lebih hehe..

Jika anda nak merasa trip mewah Shaklee ni, boleh mulakan langkah dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee SEKARANG! Step by step akan saya ajarkan setelah berdaftar di bawah organisasi Rafhanah kami.

Boleh kongsikan gambar-gambar trip Shaklee yang telah saya sertai dalam FB saya: Jannatul Fadilah. 

Nak kekal sihat tak? Jom makan suplemen Shaklee! Hubungi saya:

ID Shaklee: 852401 Nor Jannatul Fadilah
Call / Whatsapp: 012-679 0484 Kak Jan
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 
Like page / Instagram: Buahatikusayang
  
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian vitamin-vitamin Shaklee khas untuk anda!
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...