Tuesday, May 31, 2016

MENYUSU ANAK PUN NAK BERFESYEN JUGA YE TAK? ~ PENGEDAR SHAKLEE KAJANG

MENYUSU ANAK PUN NAK BERFESYEN JUGA YE TAK? ~ PENGEDAR SHAKLEE KAJANG


Sekarang ni dah banyak fesyen jubah dan dress yang ada di pasaran. Jubah dan dress ibu menyusu pun ada. Senang ibu-ibu mnyusu nak buat pilihan nak pakai yang fesyen macam mana. Yang dititikberatkan ialah keselesaan masa menyusu bayi sambil menutup aurat. Yelah, nanti selak punya selak, terselak pulak yang tak sepatutnya.. dah jadi isu pulak nanti kan.. hehe..

Sebenarnya dah namanya pun wanita, memang tak boleh lari dari suka fesyen. Kena admit juga sebab saya ni walaupun nampak macam biasa je kat dunia fesyen tapi dalam hati tu tetap ada perasaan nak bercantik-cantik berfesyen macam orang lain ;)

Saya selalu nampak iklan promote baju-baju kat FB. Baju-baju pun banyak yang menarik. Ada sekali saya ter'klik' kat video pendek satu jenama untuk baju menyusu. Bila tengok, memang nampak ekslusif design baju dia. Baju tu jubah menyusu sebenarnya. Dia tak sama macam jubah-jubah menyusu biasa sebab dia sebijik ikut tagline dia, "SelamberSelak".

Masa mula-mula tengok video tu saya dah rasa "bestnya jubah menyusu ni" tapi sebab saya kan dah lama bersara dari menyusukan Anieq so saya sekadar tengok je la video tu. Jubah tu takde zip kat depan atau butang ke apa.. just selak je kalau nak susukan bayi. Senang betul nampaknya ;)


selak ajer ;)


Ibu-ibu menyusu pun nak juga berfesyen. Nak juga bergaya macam zaman anak-anak dara dulu. Tak salah pun.. cuma yang sedihnya bila tak banyak fesyen untuk memudahkan ibu menyusu di public. Lagi-lagi ada isu tu kan.. yang kata ibu menyusu ni suka tayang-tayang kan.. yang ni lagi kena berhati-hati.

Sekarang ni takyah nak sedih-sedih takde fesyen cantik untuk golongan ibu menyusu. Sudah ku jumpa penyelamat untuk membantu ibu kekal bergaya dan anggun. Seolah2 ibu time mengandung dapat makan apa yang diidamkan, nikmatnya dan happy sangat2. Haaa sampai macamtu sekali perumpamaannya ;)
Perkenalkan Feedmilk Boutique yang semakin hangat dipasaran dengan keluarannya. Khas untuk membantu ibu-ibu menyusu tampil anggun dan bergaya.  Ibu-ibu menyusu dah tentu kenal sangat dengan Feedmilk ni kan? Jom lihat antara koleksi yang pernah dikeluarkan oleh Feedmilk

 
 
 


 

Sebenarnya banyak lagi tapi tak larat den nak upload semua. Hehe. Jadi untuk solusinya, apa kata u olls buka website Feedmilk, www.feedmilk.com atau teroka lah Facebook Page Feedmilk. In sya ALLAH ada semua koleksi-koleksi di atas.

Jadi ibu-ibu menyusu janganlah sedih sebab tak dapat nak berfesyen macam zaman anak-anak dara dulu sebab Feedmilk akan sentiasa cuba bantu yang terbaik untuk ibu-ibu menyusu tampil anggun dan bergaya. Ibu menyusu dan bekerjaya pun tak ada masalah, office wear pun ada. Kat tempat kerja pun boleh mengepam dengan selesa.

Teruskan usaha ibu-ibu untuk direct breastfeed secara exclusive dan tampil anggun bergaya dengan Feedmilk ;)
Cantik, cantik juga. Bergaya, bergaya juga. Cuma, jangan lupa kesihatan dan keperluan nutrisi harian anda ibu-ibu yang menyusu. Dapatkan pelbagai suplemen penyusuan terbaik khas untuk anda dari Shaklee! Konsultasi PERCUMA juga untuk anda  :)
 
Nak kekal sihat tak? Jom makan suplemen Shaklee! Hubungi saya:

ID Shaklee: 852401 Nor Jannatul Fadilah
Call / Whatsapp: 012-679 0484 Kak Jan
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 
Like page / Instagram: Buahatikusayang
  
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian vitamin-vitamin Shaklee khas untuk anda!
 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...