Tuesday, May 31, 2016

SIAPA PERNAH DENGAR SELAMBERSELAK? ~ PENGEDAR SHAKLEE KAJANG

SIAPA PERNAH DENGAR SELAMBERSELAK? ~ PENGEDAR SHAKLEE KAJANG

Saya pernah dengar lama tak lama dalam setahun atau dua tahun lepas. Masa tu kat FB dia ada buat sponsor page tentang baju menyusu dengan tagline 'SelamberSelak'. Nama page pun baru jugak pada saya masa tu. FEEDMILK. Syok je dengar, terasa sinonim sangat dengan ibu-ibu menyusu kan :)

Saya terpanggil untuk share dengan anda semua tentang salah satu produk Feedmilk ni iaitu Jubah Mia. Jubah Mia ni sangat sesuai untuk ibu-ibu menyusu. Untung betul zaman sekarang ni. Banyak sangat item yang membantu memudahkan ibu menyusu termasuklah fesyen-fesyen jubah ekslusif macam Jubah Mia ni. Masa dulu tahun 2008-2010 zaman saya menyusukan Aien, mana ada jubah untuk ibu menyusu. Even sekarang pun tak ada ramai pengeluar pun. Jeles je tengok orang lain pakai jubah cantik-cantik. Yang kita ni, sebab nak menyusu baby, takkan nak pakai jubah pulak kan? Mana nak tarik jubah dari bawah nak menysuukan Aien pulak. Ish.. tak pasal-pasal je nanti karang! Haha...

Ok. Sambung cerita pasal jubah Mia ;)

Pendaftaran dealer #ProjekRaya2016 untuk jubah menyusu Popular Feedmilk dibuka sekarang!

Perhatian kepada semua ibu yang mempunyai business sendiri dan ingin tambah produk, anda WAJIB baca entry kali nie. Peluang anda semua untuk menambah side income dan bolehlah sediakan duit raya lebih sikit untuk anak-anak saudara nanti.. ;)
Butik baju menyusu popular di Shah Alam sedang mencari AUTHORISED DEALER bagi #projekraya2016 dan kouta adalah terhad. Best sangat ke sampai WAJIB kena jadi dealer Feedmilk?




Jom #selamberselak bila susukan baby bersama dengan Mia Jubah dari Feedmilk Boutique Sdn Bhd.. Ada 7 kombinasi warna yang sangat cantik dan menawan hati. Yang pasti semua ibu rambang mata nak pilih warna. Kita lihat semua koleksi Mia Jubah dulu ye ibu-ibu cantik sekalian. Lepastu saya akan ceritakan ciri-ciri istimewa Jubah Mia :) 


Salmon Brick
 
Rose Wood

Royal Blue

Bubbly Turqoise

Bubble Gum

Lavender Blush

Magnum Black

Oittt apesal cantik sangat ni? Hahaha.. saya dah tergoda! Semua 7 kombinasi warna yang sangat menarik! Bawak ke mimipi lah gamaknya ni ;p
Apa keistimewaan Mia Jubah ni? Baca jangan tak baca.

 
Mia Jubah sangat selesa dan tak panas walaupun pakai dalam cuaca panas. Kain dia jenis sejuk. Kalau baju tak payah gosok, ibu-ibu suka tak? Mestilah suka kan.. sebab jimat masa :) Macamtulah Mia Jubah, memang tak payah gosok. Jimat masa ibu-ibu nak bersiap-siap tambah pula nak siapkan anak sekali. Fuhh memang memerlukan baju yang terus sarung je dah siap dan kekal cantik.

Ibu-ibu tengah hamil pun nak juga? Tak ada masalah, dengan pleated design di bahagian depan Jubah Mia ni, ibu hamil pun boleh pakai. Jimat betul! Time hamil boleh pakai, time menyusu apatah lagi. Yang tak hamil dan tak menyusu pun boleh pakai. Macam saya ni tak pregnant pun tapi jubah kan.. boleh muat punya :)

Tambah dengan A Cutting pula, semestinya membantu ibu menyusu duduk dengan selesa time nak susukan anak dan kalau nak kejar anak pun boleh.. hehe..

Ibu-ibu boleh usha-usha juga di:


1.      Instagram Feedmilk, https://www.instagram.com/feedmilk

2.      Facebook https://www.facebook.com/feedmilk/
      3.      Website www.feedmilk.com
      4.      Whatsapp ke 017 607 6030

"Selamat bershopping bersama Feedmilk"
Oh sebelum terlupa, selain beli untuk diri sendiri, anda juga boleh join business bersama Feedmilk sebagai authorized dealer untuk Mia Jubah. Rugi tak kalau tak join sekarang.. J cara nak joinnya senang je, pergi ke website Feedmilk dan cari bahagian Authorized Dealer dan daftar lah kat situ. Untuk daftar ahli Shaklee pulak, macam biasa boleh hubungi saya seperti details di bawah :)
Menyusu anak pun nak jugak rasa berjubah kan ;)

Nak kekal sihat tak? Jom makan suplemen Shaklee! Hubungi saya:

ID Shaklee: 852401 Nor Jannatul Fadilah
Call / Whatsapp: 012-679 0484 Kak Jan
Add friend dan pm FB : Jannatul Fadilah 
Like page / Instagram: Buahatikusayang
  
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian vitamin-vitamin Shaklee khas untuk anda!
 
* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk pada pakar perubatan terlebih dahulu. 
 
COD /self pick up istimewa untuk anda yg berada di Kajang berdekatan Taman Kantan Permai, Taman Saujana Damai, Giant Prima Saujana, Saujana Impian, Puncak Saujana, TTDI Grove Kajang, Tesco Kajang, SAAS Kajang, Cheras Baru, Taman Muda, Taman Putra, Pandan Indah, Pandan Perdana, Taman Shamelin, Cheras Flat, Bandar Tun Razak, Kampung Tanjung Semenyih, Balai Polis Semenyih, Semenyih Sentral, Taman Pelangi Semenyih, Kajang Perdana, Jelok Impian dan kawasan berdekatan.

Saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Salam kasih sayang

No comments :

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...