Wednesday, March 15, 2017

SERONOKKAH BERSHAKLEE?




Berkumpul beramai-ramai di Shaklee Business Leaders National Conference 2017 yang pertama kali diadakan hari Sabtu beberapa minggu lepas sangat menaikkan aura kami. Kebetulan kena dengan tarikh sebelum saya berpantang, jadi merasalah saya join. Kalau Shaklee buat lewat sikit memang saya tak merasa lah ;)






Seronok sebab ada pelbagai strategi dari pihak Shaklee untuk membantu kami para leaders dalam plan bisnes 2018 tahun depan. Rasanya ada banyak company yang dah gulung tikar dalam keadaan ekonomi sekarang, namun bertuahnya kami sebab Shaklee adalah sebuah syarikat besar yang kukuh di US dan terus berkembang di Malaysia hampir 30 tahun! Shaklee sendiri dah lebih 100 tahun berada di pasaran US!




Shaklee terus mendapat sambutan hangat daripada seluruh genap lapisan masyarakat di Malaysia. Buktinya, dalam masa beberapa minggu ni, banyak produk yang laris sampai habis stok di Shaklee! ESP, Alfalfa, Krim Herbal Blend, Vivix yang berhantu ni pun sama habis stok sampai kami terpaksa menyabarkan customer untuk tunggu stok masuk semula :)




Bila produk hebat, maka kesannya juga hebat! Terbukti jutaan manusia di seluruh dunia telah memiliki kehidupan yang lebih sihat dengan Shaklee di mana 25% dari hasil keuntungan di US adalah dari pengguna yang setia selama 30 tahun atau lebih dengan produk Shaklee. 

Shaklee bukan calang-calang produk makanan tambahan sebab ia mempunyai lebih 100 clinical studies, lebih 20 tahun landmark study dan juga pemenang 137 pingat sukan Olimpik. Saya sendiri dah amalkan Shaklee sejak Setember 2009 iaitu masa menyusukan Aien hampir 8 tahun dulu. Lama jugak rupanya patutlah saya yakin dengan Shaklee!

Ini antara pengamal suplemen Shaklee di peringkat dunia:

Team NASA 




Astronault kembar NASA, Kapten Mark dan Scott Kelly




Jomlah join kami makan suplemen untuk kesihatan. Nak kekalkan kesihatan bukan mudah. Sekarang mungkin kita tak nampak kesannya. Namun, kita boleh tengok 20 - 30 tahun akan datang.. bagaimana tahap kesihtan kita setelah berpuluh tahun mengamalkan gaya hidup sihat bersama Shaklee :) Macam saintis Shaklee ni.. kekal sihat bertenaga walaupun sebenarnya usia masing-masing dah dekat 70 tahun!




Selain tu, Shaklee boleh bagi side income kat kita tau! Jom risik, saya akan bagitahu caranya. Mana tahu boleh dapat makan vitamin percuma pulak nanti? Siapa nak bagi? Shaklee boleh bagi :)

Nak cari duit poket lebih pada zaman yang mencabar ni boleh hubungi saya terus. 
Jannatul Fadilah: 012-679 0484

Salam kasih sayang 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...